top of page

Korte samenvatting

quoteicoon_oker.png

Nog altijd blij om jou aan mijn zijde te hebben & zoveel vooruitgang te boeken. Bedankt voor de top coaching!

Het hele verhaal

frankieandfish-22 kopie.jpg

Kiezen is verliezen?

Da's heel lang mijn mantra geweest. Dus ging ik vooral alles doen. Ik verdiepte me in productiviteit & time management omdat ik geen keuzes wilde maken en alles wilde combineren. Heel lang is me dat gelukt. Tot ik beseft dat ook dat me weinig voldoening gaf. Integendeel, het gaf me een constante gejaagdheid in mijn leven. 

Tegelijkertijd geloof ik in een integratieve aanpak en geen one holy grail. Dus combineer ik nog steeds veel zaken, echter bracht ik ze wel samen in één missie. 

Ondernemer van je eigen leven worden en je leven, relatie & bedrijf vormgeven op een manier die bij jou past. Zodat je je leven ten volle kan beleven en dus ook veel voldoening & contentement kan ervaren. 

 

Ondernemersverhaal

Ook business wise zei iedereen dat ik keuzes moest maken en gaan voor one thing. 

Koppig ging ik verder, experimenteerde met heel veel concepten, samenwerkingen, bedrijven, start-ups .. en vond uiteindelijk mijn one thing, maar wel door 3 zaken te combineren. Life coach, ondernemersstrateeg & relatie therapie en het is net deze combinatie die zo uniek is én die ook volledig bij mij past. 

En dat is dus ook wat ik jou gun. Een business on your relationship terms, die volledig past bij jou, waar je echt blij van wordt & die niet ten koste gaan van je gezondheid of relatie. Een succesvol bedrijf op het fundament van een liefdevolle relatie.

 

frankieandfish-75.jpg
frankieandfish-78.jpg

Hoe ik daartoe kwam?

Als Handelsingenieur had ik vanaf de start een fascinatie voor ondernemerschap. Tegelijkertijd miste ik daar de menselijke kant dus ging ik twee vierjarige psychotherapieopleidingen volgen. Vanuit een passie voor energie & gezondheid volgende ik aansluitend een bachelor Biochemie & een opleiding orthomoleculaire voedingsleer. 

Redelijk snel startte ik mijn eerste bedrijf 2aspire in fusies & overnames. Ook daar miste ik de menselijke kant in die trajecten dus verdiepte ik me verder: diepgaande coaching opleidingen, veerkracht coaching, stress & burnout, loopbaanbegeleiding, .. You name & probably I've done it ;-).  In theorie én praktijk. Daarnaast behaalde ik heel wat certificaties zoals DISC, Insights, Enneagram & kernkwadranten. Naast mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling had een imposter syndroom daar misschien ook wel iets mee te maken. 

Via een tussenweg van freelance trainingen geven, het volgen van een postgraduaat HRM om organisaties te ondersteunen in hun Human Capital, begon ik keynotes te geven.

Adaptief bedrijf

Zoekende naar een meer schaalbaar bedrijf experimenteerde ik met online trainingen (om dan te beseffen dat ik niet graag online ben) en startte ik de Exponential Potential Club, een uniek opleidingstraject voor organisaties rond veerkracht of productiviteit. 

Vanuit mijn motto practice what you preach koos ik dan voor meer focus, zette heel wat dingen stop en richtte mij op het coachen van ondernemers, om hen te begeleiden in het maken van strategische bedrijfskeuzes die matchen met wie zij als persoon zijn. Vanuit een achtergrond als relatietherapeut voegde ik daar die 3e dimensie aan toe. 

En zo ontstond een uniek begeleidingstraject waarbij ik met ondernemende koppels werk, waar jijzelf, je relatie & je bedrijf samen worden bekeken. 

RhodePhoto_Smulders_20220308-52 (Large).jpeg
frankieandfish-17.jpg

2 boeken

In tussentijd schreef ik twee boeken en staan er nog heel wat op de planning.

Jouw jaar vol aandacht - over ontdekken wat er belangrijk is voor jou, wat je waarden zijn & waar je naartoe wilt. 

Exponentieel potentieel - over de switch van productief werken naar productief leven. Een boek boordevol praktische tips & hacks om je tijd te kunnen spenderen aan die zaken die belangrijk zijn voor jou.

Beide boeken komen met een uitgebreid werkboek zodat je de oefeningen ook echt kan maken.

Mijn manier van werken

Aangezien ik gewoon mezelf ben, omschrijven zowel mijn klanten als vrienden mij als goedlachs, energiek, daadkrachtig & een luisterend oor. 

 

Mijn klanten voegen daar nog wel aan toe dat ze houden van mijn concrete actiepunten, resultaatgerichtheid  & accountability – dat mandaat heb ik bij mijn vrienden niet ;-).

 

Directe veiligheid ervaren ze ook én recht voor de raap – want ik bied een veilige omgeving waarin àlles gedeeld kan worden en ben tegelijkertijd direct en confronterend. Want het is ook mijn rol om je een spiegel voor te houden.

Tot slot deel ik mijn eigen kennis, ervaring, netwerk & verhalen en ga ik samen met jou aan de slag. Ik denk mee na, voer mee uit & zet jou écht in actie.

frankieandfish-68 kopie.jpg
frankieandfish-118.jpg

Van productief werken naar productief leven

Het leven draait voor mij niet rond meer gedaan krijgen & harder werken. 

Wel over je leven invulling geven met die dingen die voor jou belangrijk zijn, die voldoening geven en waar je blij van wordt. Dat is wat productief leven voor mij betekent.

Dus naast mijn passie van persoonlijke ontwikkeling hou ik van filosofische gesprekken met vrienden, diepgaande connecties, sporten, gezond maar lekker eten en echt genieten van het leven. 

Da's tenslotte toch waarom we hier zijn, niet?

Happily ever after

Of dat effectief zo is, dat zullen we pas over héél veel jaren weten te zeggen, maar momenteel zijn wij daar in elk geval van overtuigd! 

Thomas, de liefde van mijn leven speelt de allerbelangrijkste rol in mijn verhaal. Een match made in (Human Design) heaven!

Samen startten we Coupled, de community & podcast voor ondernemende koppels omdat we voelden dat die koppels op zoek zijn naar likeminded peopled die dezelfde uitdagingen delen & die ervaringen willen uitwisselen.

Heel excited over onze verdere toekomst samen! 

IMG-20220730-WA0061.jpg

Genoeg over mij

Ik wil JOU leren kennen. Dus laat ons connecteren op LinkedIn of plan een kennismaking in.

frankieandfish-148.jpg
bottom of page